Vladimir Marić

 vladamaric1Vladimir Marić je rođen 04.07.1980. u Zemunu. Osnovnu školu pohađao je u Ugrinovcima, gde je načinio i svoje prve stonoteniske korake u istoimenom klubu. U stonoteniskom klubu ”Ugrinovci” boravi od 1989. do 1995. godine, kada prelazi u ”Mladost” iz Zemuna. 1998. godine odlazi na jednu sezonu u “Voždovac” iz Beograda, a po završetku tog kratkog perioda, čini veliki korak u napred u svojoj karijeri i prelazi u beogradsku ”Crvenu Zvezdu”. Sa Crvenom Zvezdom kao kapiten osvaja 5 Šampionskih titula u Super ligi Srbije.  Ostavivši veliki trag u ovom klubu, 2005. godine napušta Crvenu Zvezdu i prelazi u nemački TTC ”Mosbach”.

U svojoj stonoteniserskoj karijeri Vladimir je osvajao brojne medalje i brojna odličja i beležio je niz nastupa za nacionalnu selekciju u svim kategorijama. Najznačajnija domaća odličja su mu: 5 titula sa Crvenom Zvezdom, zatim postao je Prvak SRJ za juniore i osvajač ”Top-a 12” u istoj konkurenciji i još veliki broj medalja. Na međunarodnom planu, takođe postiže velike uspehe, kao što su III mesto na Evropskom prvenstvu za juniore u konkurenciji dublova, I mesto na Otvorenom Prvenstvu Poljske u dublu,  zatim III mesto na Prvenstvu Balkana,  I mesto na međunarodnom Prvenstvu Srbije za juniore i tako dalje.

U sezoni 2009 / 2010  Vladimir Marić je ponovo obukao crveno beli dres kao trener i igrač. U STK Crvena zvezda je ostao do 2013. godine.

Danas igra za nemački TTC Mosbach i takođe trenira mušku ekipu zrenjaniskog ”Banata”.

Naša himna

speaker_volume-128

Poen za titulu

film_clip_movie_timestamp-128

Naši sponzori

DunavosiguranjeLogoMali

MARKOP MaliLogo

ButterflyLogoMali

KnezLogo