Dragan Klajić

dklajic1 Dragan Klajić je rođen 30.04.1980. godine u Bečeju. Interesovanje za stoni tenis, kao I svoje prve korake načinio je sa 6 godina u klubu ”Vojvodina” iz Bačkog Gradišta. Tu je ostao 10 godina i vredno radio sa trenerom Nadom Cvetković. Za to vreme postaje prvo kadetski, a zatim i juniorski reprezentativac. U to vreme osvaja brojne medalje na domaćim i inostranim takmičenjima, kao što su: I mesto na ”Top-u 12”, III mesto na Prvenstvu SRJ za kadete, zatim III mesto na Prvenstvu Balkana i u singlu i u dublu, I mesto na otvorenom Prvenstvu Poljske u dublu i td.

Godine 1996. su mu se ostvarili dečački snovi i on prelazi u STK Crvenu Zvezdu iz Beograda. Tako je sa 16 godina napustio rodni dom i porodicu i započeo samostalan život u Beograd. Tu je ostao do 1999. godine. Uz rad sa Nadom Cvetković i Goranom Nikolovim postaje seniorski reprezentativac i osvajač brojnih medalja i priznanja na domaćim takmičenjima u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.

Nakon kratkog vremena provedenog u STK ”Milicionar” iz Beograda (tada drugo mesto u super ligi), odlazi na odsluženje vojne obaveze. Odbijajući razne ponude, prelazi u španski drugoligaški klub ”Temesurte” sa Tenerifa, gde sa ekipom zauzima I mesto, koje vodi u viši rang.

2002. godine se vraća u svoj voljeni klub “Crvenu Zvezdu” i sa njom osvaja dve Šampionske titule u Super ligi, II mesto na Prvenstvu Srbije za seniore i postaje najbolji igrač u domaćem šampionatu. Sve ove uspehe postiže pod trenerskom palicom Slobodana Taskovića. Godine 2005. započinje i trenerska karijera Dragana Klajića. On počinje rad sa mlađim selekcijama u klubu.

Dragan Klajić je ostao u STK Crvena Zvezda kao igrač i kao trener do 2010. godine. Tada započinje svoj trenerski rad u STK Požarevac. Od 2013. godine svoju trenersku karijeru nastavlja kao selektor za žensku juniorsku i kadetsku reprezentaciju, uz nastavak rada u STK Požarevac.

Naša himna

speaker_volume-128

Poen za titulu

film_clip_movie_timestamp-128

Naši sponzori

DunavosiguranjeLogoMali

MARKOP MaliLogo

ButterflyLogoMali

KnezLogo